Kotimaista suunnittelua ja käsityötä

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Laadukkaat ja kestävät tuotteemme tehdään ensiluokkaisista materiaaleista ja vankalla kotimaisella käsityötaidolla.

Palvelustamme

Muistomerkit.com on suomalainen hautamuistomerkkikauppa, josta voit tilata hautamuistomerkin helposti ja edullisesti.

Mallistomme on Suomen laajin. Valikoimistamme löydät kaiken, perinteisistä hautakivistä ja puuristeistä moderneihin metallisiin muistomerkkeihin.

Toimitamme muistomerkit paikalleen asennettuna kaikille hautausmaille Suomessa. Tutustu muistomerkkimallistoomme, ja pyydä ilmainen suunnitelma.

 

Palvelukuvaus

Jokainen muistomerkki vaatii aina yksilöllistä suunnittelua sekä muistomerkin ulkomittojen, että nimitietojen mitoituksen ja sommittelun vuoksi. Materiaalit ja tekstien värivalinnat on myös suunniteltava tarkkaan.

Lähes jokaiseen tuotteeseemme voidaan myös lisätä kynttilöille ja kukille omat telineet. Muita valintoihin vaikuttavia seikkoja ovat hautausmaiden tarkat muistomerkkiohjeistukset.

Tarjoamme ilmaisen henkilökohtaisen suunnittelupalvelun, jossa varmistetaan, että aina yksilöllisesti valmistettava tuote vastaa juuri teidän tarpeitanne. Autamme mielellämme kaikissa tilaukseen ja valintaan liittyvissä asioissa.

Muistomerkit.com-palvelussa myytävät muistomerkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kun hankit muistomerkin meiltä, tuet samalla suomalaista työtä.

Tutustu laajaan mallistoomme tästä.