YKSILÖLLINEN HAUTAKIVI

Muistomerkin väri, mitoitus, kirjasimen tyyli, ym. seikat ovat muutettavissa toiveittenne mukaan. Lyhtykehys on lisättävissä useimpiin malleihin. Kaiverrettuja koristekuvioita, pronssituotteita ja erillisiä lyhtyjä voidaan lisätä kaikkiin malleihin.

Pyytäkää rohkeasti tarjous teitä kiinnostavasta mallista tai vaikkapa eri mallien yhdistelmistä!

KUINKA EDETÄ

Tilaajan on oltava hautaoikeuden haltija tai hänen valtuuttamansa henkilö.

Tutustu ennen muistomerkin valintaa seurakuntasi muistomerkkiohjeistukseen. Tietoja saat seurakunnalta. Tarvittaessa me autamme selvittämään juuri teidän hautapaikkaanne koskevat ohjeet, jotta voimme suunnitella juuri oikeanlaisen muistomerkin.

1. TUTUSTU MUISTOMERKKIMALLISTOOMME

  Tutustu mallistoomme. Vaihtoehtoja on paljon, niin materiaaleissa, muodoissa kuin tyyleissäkin.  

  Materiaalit:  Kauniiden, kestävien ja arvokkaiden kivimateriaalien (suuri valikoima) lisäksi valikoimiimme kuuluu mm. puisia ja metallisia vaihtoehtoja. Kaikki materiaalit on valittu siten, että ne sopivat hautausmaille, ja kestävät aikaa ja vaihtelevia sääolosuhteita.

  Muodot: perinteisen hautakiven muotoilussa on suuri määrä vaihtoehtoja: kaaria, kulmia ja muita leikkauksia, joilla hautakiveen saa halutessaan persoonallisen ilmeen. Lisäksi valikoimissamme on ristejä, pylväitä, laattoja. Jos toivot erikoisempaa muotoilua, räätälöimme sen sinulle. 

  Tyylit: valikoimamme on erittäin laaja, sisältäen kaiken perinteisistä hautakivistö moderneihin, persoonallisiin muistomerkkeihin. Jokaisen mallin voi viimeistellä usealla eri tavoin, esim. pronssikirjamilla, koristeilla ja lyhdyillä. 

  2. TILAA HETI TAI JÄTÄ SUUNNITTELUPYYNTÖ

   Kun olet löytänyt mieluisan mallin, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: 

   1. Voit tilata ja maksaa muistomerkin heti ostoskorissa. Maksun jälkeen otamme sinuun yhteyttä tilauksen viimeistelemiseksi. Voit tilata huoleti, verkkokaupassa on 14 päivää aikaa purkaa kauppa.

   2. Pyydä suunnitteluapua. Olemme sinuun yhteydessä, ja autamme sinua toiveittesi mukaisen muistomerkin suunnittelussa. Teemme sinulle havainnekuvan juuri sinulle räätälöidystä hautakivestä, jotta voimme varmistaa ennen tilausta, että muistomerkki tulee olemaan juuri toiveittesi mukainen.

   Haemme seurakunnalta tarvittavat luvat muistomerkille puolestasi. Tarvittaessa olemme sinuun yhteydessä, jos valitsemaasi mallia on tarpeen muokata.

   3. MAKSU ja TILAUSVAHVISTUS

    Jos tilaat muistomerkin suoraan verkkokaupasta, voit maksaa sen heti yhdellä kerralla.

    Jos taas pyydät suunnitteluapua, laskutamme sinua kahdessa erässä:

    1. erä: puolet kauppasummasta, jonka maksuaika on 14 päivää; summan maksamalla vahvistat tilauksen jonka jälkeen aloitamme muistomerkin valmistuksen. 
    2. erä: loput kauppasummasta laskutetaan, kun muistomerkki on toimitettu ja asennettu paikalleen.

    Saat tilausvahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä laskun muistomerkistä tilaussopimuksen mukaisesti. Laskuun ei lisätä toimitus- eikä laskutuslisiä.

    Halutessanne voitte maksaa koko kauppasumman kerralla, ensimmäisen erän yhteydessä.

    4. MUISTOMERKIN TOIMITUS

     Sovimme seurakunnan kanssa asennusajankohdan. 

     Muistomerkki toimitetaan hautapaikalle n. 8 viikkoa ennakkomaksun maksamisesta tai siitä, kun seurakunta antaa luvan muistomerkin asennukselle. 

     Asennukset toteutetaan hautausmaan ohjeiden mukaisesti, yleensä sulan maan aikana touko/kesäkuussa tai syys/lokakuussa.

     5. ILMOITUS ASENNUKSESTA

      Kun muistomerkki on asennettu, ilmoitamme siitä teille sähköpostilla tai puhelimitse. 

      Tässä vaiheessa toinen erä (puolet) laskusta erääntyy maksettavaksi ja sen maksuaika on 14 päivää ilmoituksesta.

      6. LUPAUKSEMME

       Olet valinnut muistomerkin, joka on valmistettu ammattitaidolla Suomessa, korkealaatuisista materiaaleista.

       Mikäli toimitettu tuote poikkeaa tilauksesta ja toimitusehdoista, tai tuote on viallinen, korjaamme sen korvauksetta. Mikäli tuote on tilauksen mukainen, tuotteella ei ole palautusoikeutta, sillä se on valmistettu tilauksesta, asiakkaalle räätälöitynä.

        Lue tästä lisää takuuehdoistamme

       Tässä linkki yhteystietoihimme