Checkout Finland

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay

Toimitus- ja maksuehdot

 1. Toimitustapa ja -aika

Toimitus tapahtuu myyjän toimesta seurakunnan tai muun vastaavan viranomaisen osoittamalle hautapaikalle sovittuna ajankohtana, ottaen huomioon seurakunnan toimitusaikaa koskevat määräykset.

 1. Tilauksen hyväksyminen ja muuttaminen

Myyjä hankkii tarvittaessa muistomerkille seurakunnan tai muun vastaavan viranomaisen hyväksymisen. Jos viranomainen ei hyväksy tilattua muistomerkkiä, myyjällä on oikeus toimittaa toinen muistomerkki, jonka viranomainen ja ostaja hyväksyvät.

 1. Väri- ja muut vaihtelut, mittatoleranssit

Luonnonmateriaaleille ominaiset mittamuutokset, värivaihtelut, raidat, täplät tms. eivät tee laitteesta virheellistä.  Metallipintoihin muodostuva oksidikerros eli patina on ominaista kaikille käyttämillemme metallilaaduille. Värivaihtelut, raidat, täplät tms. patinassa eivät tee laitteesta virheellistä, vaan ovat olennainen osa laitteiden ilmettä ja ulkoasua.   

Tuotteiden mittatoleranssit ovat, ellei kaupan yhteydessä muuta sovita, seuraavat:

 • kiven paksuus +/- 10mm
 • sahatun ja kiillotettureunaisen kiven korkeus- ja leveystoleranssi +/- 15mm
 • louhittureunaisen kiven korkeus- ja leveystoleranssi +/- 35mm
 • kivikomposiitin ja betonivalmisteiden paksuus +/- 10mm
 • kivikomposiitin ja betonivalmisteiden korkeus- ja leveystoleranssi +/- 15mm (sama kuin kivellä)
 • metallin paksuus +/- 1mm
 • metallin korkeus- ja leveystoleranssi +/- 1mm
 • puun paksuus +/- 5mm
 • puun korkeus- ja leveystoleranssi +/- 5mm
 • lasin paksuus +/- 1mm
 • lasin korkeus- ja leveystoleranssi +/- 1mm 
 1. Reklamaatio

Ostajan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle kahden (2) kuukauden kuluessa siitä, kun hän oli havainnut virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

 1. Omistusoikeus

Omistusoikeus tässä sopimuksessa mainittuun muistomerkkiin siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

 1. Ylivoimainen este

Jos myyjän viivästyksen toimituksessa aiheuttaa ylivoimainen este kuten sota, vienti- tai tuontikielto, luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai energian jakelun keskeytyminen, tulipalo tai työselkkaus tai muu yhtä merkittävä tai epätavallinen syy, ostajalla ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen tai kaupan purkamiseen.

Jos muistomerkin paikalleen asentamisen esteenä on maan jäätyminen, ostajalla on oikeus purkaa kauppa, jos toimitus ei tapahdu kahden kuukauden kuluessa esteen vaikutuksen lakkaamisesta.

Jos ostajan maksuviivästys tai kaupan peruuttaminen on johtunut ylivoimaisesta esteestä, myyjällä ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen.

 1. Viivästyskorko ja perintäkulut

Myyjällä on oikeus periä viivästyskorkoa erääntyneestä ja myöhästyneestä suorituksesta korkolain mukaisesti sekä kohtuulliset perintäkulut.

 1. Erimielisyyksien ratkaisu

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, ostaja voi saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Jos erimielisyydet ratkaistaan tuomioistuimessa, kanne voidaan nostaa myös kuluttajan kotipaikan yleisessä alioikeudessa.

Edellä kerrottujen ehtojen lisäksi kauppaan sovelletaan seuraavia peruuttamisoikeutta, tilaajaa ja maksamista koskevia ehtoja:

PERUUTTAMISOIKEUS JA MUUT EHDOT

Hautamuistomerkki on yksilöllinen mittatilaustyönä tehtävä tuote. Tämän vuoksi ostajalla ei ole peruuttamisoikeutta maksettuaan laskun ensimmäisen erän. Hautamuistomerkin valmistus aloitetaan kauppasumman ensimmäisen erän maksamisen jälkeen. Peruuttamisoikeutta ei ole siinäkään tilanteessa, että muistomerkki ostetaan internetin välityksellä.

Tilaussopimus tehdään aina luonnollisen henkilön nimiin. Tilaajan on oltava hautaoikeuden haltija tai hänen valtuuttamansa henkilö. Tilaussopimuksessa on myös kuolinpesän nimi.

Tilausvahvistuksen yhteydessä lähetämme laskun hautamuistomerkistä tilaussopimuksen mukaisesti.

Laskuun ei lisätä toimitus- eikä laskutuslisiä.  Lasku on jaettu kahteen erään:

 1. erä: Puolet kauppasummasta, jonka maksuaika on 14 päivää. Kun suoritus on tullut, aloitamme hautamuistomerkin valmistuksen.
 2. erä: Kun muistomerkki on asennettu, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostilla. Tällä ilmoituksella toinen erä (puolet) laskusta erääntyy maksettavaksi ja sen maksuaika on 14 päivää ilmoituksesta.

Halutessanne voitte maksaa myös koko kauppasumman kerralla.

Tässä tietoa sivuston tietosuojasta ja käyttöehdoista